UNIMOG SOUND - Sound Truck Kafé Kasserol
15921
single,single-portfolio_page,postid-15921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

UNIMOG sound

Een woordje uitleg

Unimog Sound is ontstaan door het volledig restaureren en ombouwen van een Mercedes Unimog tot mobiel DJ-decor. De unieke uitstraling wordt gecreëerd door het authentieke karakter van de oldtimer brandweerwagen die een echte eyecatcher vormt op elk evenement.

 

Unimog Sound draait om muziek, sfeer en mensen. Van subtiele achtergrond tot volwaardige DJ-platform, telkens weer zorgt de aanwezigheid van dit concept voor een unieke setting. De DJ-truck wordt ingezet op een zeer ruim aanbod van diverse evenementen. Op tal van bijeenkomsten, BBQ’s, beach-gelegenheden, festivals, 4X4-meetings enz… wordt er telkens gezorgd voor een heerlijke sfeer.

 

Daarnaast is Unimog Sound het middelpunt van elk dansfeest waarbij het DJ-platform volwaardig tot zijn recht komt. De unieke uitstraling creëert een uitzonderlijke sfeer zodat er een grote interactie tussen DJ en feestgangers ontstaat.

Op Kafe Kasserol zal onze resident DJ aangename ‘melodic-deephouse’  mixen met funk- en disco nummers, ideaal voor het creëren van een echte zomersfeer in een uiterst origineel kader.

 

terug naar het overzicht