Jolicious - Food Truck Kafé Kasserol
15642
single,single-portfolio_page,postid-15642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Jolicious

  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Jolicious
  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Jolicious
  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Jolicious

Een woordje uitleg

In 2012 werd Jolicious catering geboren, een jaar voor de komst van de foodtruck. Ik kwam toen net terug in Belgie wonen na 8 jaar de wereld te hebben rondgezeild, eerst werkende aan dek daarna als kok. Op die reizen heb ik van vele culturen kunnen proeven. Letterlijk en figuurlijk. Tegelijkertijd volgde ik verschillende kookcursussen.

 

De passie voor eten werd alsmaar groter en tegen de tijd dat ik terugkeerde naar België had ik al serieus wat ervaring opgedaan. Dit en mijn kennis van de “wereldkeuken” wilde ik verder gebruiken en zo richtte ik Jolicious op.

 

De foodtruck was een logisch gevolg om zo ook een groter publiek aan te kunnen spreken. Op het moment ben ik zelfs op zoek naar een tweede foodtruck die even origineel moet zijn als de eerste, maar ook groter. Vanuit de foodtruck serveer ik voornamelijk wraps met allerlei verse groenten met kip, lam of vegetarisch met feta kaas. Maar ook walking dinners of een “high tea” concept met zowel hartige als zoete lekkernijen op etageres.
Alles home made and fresh, dat is dan ook de slogan van Jolicious.

Smakelijk, Jolie

terug naar het overzicht