Doppio - Food Truck Kafé Kasserol
15595
single,single-portfolio_page,postid-15595,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Doppio

  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Doppio
  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Doppio
  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Doppio
  • Kafé Kasserol - Gratis Food Truck Festival in Lier - Doppio

Een woordje uitleg

Doppio is een foodstall die gebruikt maakt van een mobiele houtoven. Zij maakt daarin (hoofdzakelijk) firebreads. Dit zijn op pizza gebaseerde producten op basis van overwegend Italiaanse producten met een eigen toets en vernieuwde receptuur. Doppio probeert het ambachtelijk imago hoog te houden door in haar stand gebruik te maken van veel hout en uiteraard door alles ter plekke te bereiden. Doppio probeert ook zo passief mogelijk te werken door bijvoorbeeld voor koeling geen electriciteit te gebruiken, maar wel speciale koelboxen. Zo wordt de oven uiteraard ook op hout gestookt.

 

De verschillende firebreads worden regelmatig aan herziening onderworpen om enerzijds de klant een gevarieerd aanbod te kunnen bieden en anderzijds blijvend te zoeken naar betere recepten. De basis van de firebreads is van eigen ontwerp en verschilt toch sterk van de traditionele passata die in Italië voornamelijk gebruikt wordt. Ook kunnen de klanten hun firebreads Bianco krijgen (hetgeen wil zeggen dat er geen basis wordt gebruikt). De verschillende kazen die gebruikt worden zijn allemaal Italiaans van oorsprong en komen op gevarieerde wijze aanbod op het menu. De afwerking van de firebreads is deels te kiezen door de klant en bestaat doorgaans uit verse wilde rucola, geraspte parmezaanse kaas en eventueel licht pikante olie.

 

terug naar het overzicht